Ce marca sa alegi atunci cand iti cauti o centrala

De fiecare data cand facem cumparaturi, marca reprezinta unul dintre cele mai importante criterii pe care le avem in vedere. Iar asta deoarece unele marci ne inspira incredere si ne garanteaza faptul ca alegem un produs de calitate. La fel se intampla si atunci cand ne propunem achizitia unui sistem de incalzire cat mai bun. 

Cu toate ca exista o multime de criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti cumperi o centrala, pana la urma tot marca reprezinta unul dintre cele mai solide argumente pentru achizitia unei centrale. 

Dar, nu este usor nici sa alegi marca centralei cu ajutorul careia sa iti garantezi incalzirea in sezonul rece. Iar asta deoarece exista o multime de branduri prezente pe piata de centrale termice, prin urmare alegerea iti poate provoca palpitatii.

Noi credem insa ca una dintre cele mai bune alegeri poate fi sa cumperi unul dintre modelele de centrale termice pe lemne Stropuva, iar pentru a ne sustine opinia iti vom oferi cateva argumente in randurile urmatoare:

Autonomie generoasa

Este unul dintre detaliile pe care clientii le apreciaza foarte mult la centralele pe lemne Stropuva. Mai exact, este vorba despre autonomia foarte generoasa pe care acestea o garanteaza.

Practic, o singura incarcare cu lemne garanteaza o ardere foarte indelungata, ce poate ajunge pana la 30 de ore. Este timp pretios pe care il poti folosi asa cum doresti, deoarece nu mai trebuie sa vizitezi camera centralei pentru alimentare.

Este un avantaj considerabil, mai ales daca te gandesti ca in cazul altor centrale trebuie sa alimentezi frecvent cazanul cu lemne, pentru a te asigura ca nu ramai fara caldura atunci cand ti-e lumea mai draga.

Consum minim garantat

Un alt detaliu care recomanda centralele pe combustibil solid Stropuva este consumul foarte avantajos pe care acestea il au. Astfel, acest avantaj te va ajuta sa te bucuri de economii considerabile pentru incalzire in sezonul rece.

Economiile de combustibil sunt garantate de arderea tip lumanare, care este o ardere lenta ce foloseste toata puterea calorica a lemnului pentru incalzire indelungata cu cat mai putin combustibil. Tot arderii de tip candle i se datoreaza si autonomia generoasa despre care vorbeam in randurile de mai sus.

Structura solida realizata din componente de calitate premium

Nu investesti prea des intr-o centrala pe lemne, iar cand o faci iti propui sa te bucuri cat mai mult timp de investitia facuta. Ei bine, de aceea trebuie sa optezi pentru un brand care pune accent pe profesionalism si foloseste numai materiale rezistente si de cea mai buna calitate.

Este si cazul Stropuva. Cazanele care apartin acestui brand se remarca cu o structura foarte solida, fiind construite materiale premium ce garanteaza o durata de viata indelungata ce te va ajuta sa te bucuri de un sistem de incalzire eficient ani la randul, fara nici o problema tehnica.

In acest sens, Stropuva Romania ofera si o garantie de 5 ani pentru corpul cazanului, intocmai pentru a sublinia ideea de cazan rezistent si durabil.