Top 5 geci de damă pentru activități outdoor iarna

Iarna se apropie și odată cu ea vin și temperaturile scăzute însoțite de zăpadă și precipitații. Dacă sunteți una din acele persoane care iubește sportul în aer liber, iar iarna nu este un obstacol pentru asta, atunci asigurati-vă că aveți geaca potrivită pe dumneavoastră atunci când ieșiți pe ușă.

Nu toate gecile sunt la fel, așa că vă vom  prezenta 5 tipuri de geci pentru a vă ajuta în perioada aceasta.

Windstopper softshell 5091 (https://strindberg.ro/magazin/geaca-schi-5091/)

Strindberg produce, de asemenea, geci grozave pentru sporturile în aer liber chiar și pe timp de iarnă. Această geacă este echipată cu fermoare impermeabile, facută din țesătură softshell, pe 3 straturi: exterior-polyester, mijloc-membrane și interior pail. Țesătura cu membrană Toraydelfy cu 10.000 impermeabilitate mm H2O și respirabilitate 10.000 g/m2/24h, o face ideală pentru activitățile outdoor (trekking, hiking, ciclism, ski, etc) indiferent de vreme.

Geacă reversibilă cu glugă 5113 (https://strindberg.ro/magazin/geaca-schi-5113/)

Gecile scurte, reversibile, sunt din nou la modă și perfecte pentru lunile de iarnă.

Confecționate cu țesătură din nylon 100% și umplute cu puf de gâscă, aerul cald este reținut în interior iar aerul rece nu pătrunde din exterior. Sunt minunate impotriva temperaturilor scăzute dar evitați, în schimb, să stați prea mult afară, cand precipitațile cresc, deoarece nu sunt impermeabile.

Hanorac bicolor softshell 5082 (https://strindberg.ro/magazin/geaca-schi-5082/)

Acest hanorac, din țesătură softshell, este ideal pentru activități în aer liber, atunci când vremea s-a mai domolit iar temperaturile scăzute de iarnă nu mai sunt atât de aspre. Dacă sunteți în căutare de ceva comod și cu stil, atunci nu ezitați pentru un hanorac.

Vestă Puf 5070  (https://strindberg.ro/magazin/vesta-puf-5070/)

Vestă ușoară și călduroasă ce asigură protecție pe toată perioada zilei. Este confecționată din țesătură exterioară cu caracteristici hidrofobe durabile și umplută cu puf de gâscă, ce împiedică aerul rece să pătrundă din exterior iar aerul cald este reținut în interior. Este perfectă pentru drumeții sau plimbări în aer liber.

Windstopper softshell 5088 (https://strindberg.ro/magazin/geaca-schi-5088/)

Geacă cu design unic de la Strindberg este ideală pentru activitățile outdoor (trekking, hiking, ciclism, schi, etc). Aceasta este echipată cu fermoare impermeabile, cu aerisire în zona axilară prevăzută cu fermoar și confecționată din țesătură softshell, pe 3 straturi: exterior-polyester, mijloc-membrane și interior pail. Țesătura cu membrană Toraydelfy cu 10.000 impermeabilitate mm H2O și respirabilitate 10.000 g/m2/24h, o face potrivită pentru orice activitate.

Sper că v-am ajutat să decideți care geacă de iarnă este potrivită pentru stilul dumneavoatră și să alegeți geaca potrivită pentru fiecare ocazie.