Revelion în Paris, orașul iubirii și al artei

de admin

Parisul este întotdeauna o idee bună, spunea celebra actriță Audrey Hepburn evocând imagini despre capitala romantismului în filmul Sabrina, cu atât mai mult în preajma Anului Nou când au loc o mulțime de evenimente menite să scoată în evidență și mai mult acest oraș vibrant.

Orașul Paris are puterea să te seducă de la prima vedere, fie prin atmosfera elegantă și de bun gust, fie prin gastronomia excelentă, artă și obiective istorice, aici vei găsi întotdeauna ceva care te va fascina. Profită de oferta specială pregătită de turoperatorul Europa Travel și descoperă capitala Franței într-un circuit de Revelion de 6 zile, la tariful de 389 euro/persoană!

Circuitul de la Europa Travel îți descoperă Parisul în toată splendoarea sa, începând cu un tur panoramic ce traversează modernul cartier La Defense și îți scoate în cale simboluri arhitecturale precum Place Vendome, Universitatea Sorbona sau Panteonul. În turul pietonal poți să bifezi locuri ca Turnul Eiffel, Catedrala Notre-Dame, Sacré-Coeur, Domul Invalizilor și Muzeul Luvru.

Pe urmele Regelui Soare

Este dificil să faci un top al celor mai impresionante atracții pe care le găzduiește Parisul, însă este cert că din itinerariul tău nu trebuie ratat grandiosul Palat Versailles cu ale sale grădini geometrice ce au servit ca model pentru sute de alte parcuri din întreaga lume. Întregul complex poate fi vizitat într-o excursie opțională de la Europa Travel.

Simbol al monarhiei și eleganței, Palatul Versailles, al Regelui Ludovic al XIV lea, face parte din patrimoniul mondial UNESCO, iar saloanele sale grandioase sunt decorate cu elemente din aur, cristale și mobilier de epocă și pereți ămpodobiți cu oglinzi de epocă și tablouri cu rame din argint.

Atmosfera de Belle Époque

Dincolo de opulența nobilimii franceze, în Paris vei putea explora la pas și cartierul Montparnasse unde se află Biserica Inimilor, Sacré-Coeur aflată în cel mai înalt punct al orașului la care vei putea urca chiar și cu funicularul. În plus, dacă vrei să simți și mai mult atmosfera artistică a Parisului, mai ales în această perioadă de Revelion, trebuie să mergi în Piața Pictorilor unde se află și o mulțime de magazine de suveniruri și ateliere de artă.

În Turnul Eiffel poți urca chiar și în noaptea dintre ani, mai ales dacă vrei să vezi spectacolul de lumină și culoare ce scaldă orașul la miezul nopții sau te poți îndrepta spre elegantul bulevard Champs Elysee pentru a admira proiecțiile pe Arcul de Triumf.

În acest circuit de Revelion, de la Europa Travel, nu poți rata Muzeul Luvru, unul dintre cele mai vizitate muzee din întreaga lume, ce găzduiește peste 35.000 de obiecte de artă și aproximativ 380.000 de obiecte de patrimoniu.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Revelion 2019

Circuit Revelion Paris – Tarif: 389 Euro/persoana, 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica! *Bonus: tur panoramic de oras! Reducere 10% din tariful de baza! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

V-ar putea interesa si