Cat de avantajoasa este de fapt cazarea in regim hotelier

de admin

Un concept relativ nou in materie de inchirieri, apartamentele si garsonierele in regim hotelier reprezinta o reala amenintare pentru clasicele optiuni de cazare. In ultima vreme s-a pus un mare accent pe confort si standarde cat mai inalte din acest punct de vedere. Cu alte cuvinte, turistii au inceput sa isi fixeze un set riguros de criterii, de care tin cont atunci cand inchiriaza. Tanjesc totodata dupa mai multa intimidate, astfel ca raspund favorabil la alternativa de inchiriere in regim hotelier.

Ce presupune cu adevarat inchirierea in regim hotelier

Aceasta optiune de inchiere este pe cat de complexa, pe atat de moderna. Aceasta s-a adaptat vremurilor actuale si mai nou, s-a imbogatit cu servicii specifice cazarii hoteliere. Practic, poti spune ca beneficiezi de acelasi nivel de confort ca la hotel, insa ai parte de aceeasi libertate si intimitate ca acasa. Pentru ca senzatia resimtita in propriul camin este greu de egalat, orice unitate de cazare incearca sa reproduca atmosfera intima, de acasa, atunci cand cazeaza un oaspete.

Cu optiuni din cele mai variate, cu accent pe confort, dar nu numai, cu servire care sa castige aprecierea turistilor, hotelierii si in general, cei activi pe aceasta nisa incearca sa gaseasca solutii care sa multumeasca orice exigente.

Odata cu trecerea timpului insa, nici beneficiile de la hotel nu au mai fost suficiente. In lumea urbana, unde haosul si agitatia domina, unde totul se intampla in ritm alert, se pare ca nevoie de intimitate a devenit tot mai pregnanta. Cazat la hotel, oaspetele nu isi mai doreste sa fie urmarit de privirea curioasa a receptionerei, ori de cate ori ajunge sau pleaca. Insa nu este dispus, in schimb, sa renunte la confort si la alte servicii ce il vizeaza. Astfel a luat nastere conceptul de apartamante si garsoniere inchiriate in regim hotelier.

Unde gasesti un astfel de serviciu de inchiriere? In toate orasele dezvoltate din Romania. Ba mai mult, lucrurile au avansat intr-atat de mult, incat au luat nastere companii care s-au specializat in acest tip de inchiriere. Totul este organizat pana in cel mai mic detaliu, astfel incat beneficiarul sa aiba parte de o experienta completa.

Cat priveste avantajele cazarii in regim hotelier, acestea sunt numeroase. In primul rand, este vorba despre posibiliatea de a selecta locatia si tipul de locuinta, o garsoniera regim hotelier Bucuresti sau un apartament cu 2 sau 3 camere. De regula acestea sunt amplasate in puncte strategice, cum ar fi marile bulevarde ale capitalei. Include toate dotarile necesare, de la aparatura electrocasnica, articole de uz casnic, pana la mobilier in stil modern.

Iar daca ne raportam la un grup de turisti, o familie spre exemplu, o astfel de optiune de cazare este cat se poate de avantajoasa. Dincolo de costurile reduse, este garantat liberal acces la bucatarie.

Nu in ultimul rand, astfel de spatii se pot inchiria pe termen scurt sau lung. Disponibilitatea poate fi conditionata de perioada din an, motiv pentru care este indicat sa nu lasi rezervarea pe ultima suta de metri. Mai multe detalii se gasesc in cadrul paginii apartamente-regimhotelier.ro.

V-ar putea interesa si