Rochiile din catifea in tendintele anului 2019

de admin

Rochiile au fost mereu văzute ca elemente pur feminine. În timp, au cunoscut atât de multe modificări, influențe și trenduri, încât la ora actuală este destul de confuz să faci o alegere în marea infinită de opțiuni. Conceptul în sine de rochie implică o notă elegantă, dar trebui să ai grijă la modul în care faci alegerile.

O rochie elegantă destinată mai degrabă unei categorii de femei sobre te poate îmbâtrâni. Este doar un exemplu din șirul de greșeli dintre cele mai frecvente. Iată câteva dintre regulile când vine vorba de alegerea unei ținute din clasa de rochii elegante. Pentru că pare vag definită dorința, pentru că eleganţa poate avea diverse stiluri de reprezentare, nu se poate spune că există un tipar anume ce trebuie adoptat.

Asocierea unui material cu un anume design poate schimba o rochie din elegantă în sobră sau din casual în pretențioasă. Așadar, încă de la primele aspecte definitorii pentru o ținută elegantă trebuie să se țină cont de material și de ce asocieri se fac.

Alegerile clasice sunt dantela, catifeaua, deși nu sunt singurele desigur. Dacă rochia aleasă este menită a fi purtată la un eveniment de seară, atunci se permite și o textură lucioasă, ușor strălucitoare. Broderia este și ea un element ce poate contribui la aspectul elegant al unei rochii, însă e mai degrabă o recomandare pentru cadre foarte formale sau evenimente de clasă, de seară.

Când vine vorba de a defini ce este elegant la capitolul croi, situația este una în măsură să vă pună în dificultate. Există o sumedenie de opțiuni. Pentru a vă putea lămuri, iată câteva dintre tipurile de rochii elegante de la Dyfashion.ro, pentru inspirație.

Modelele de rochii de catifea elegante sunt cele care impresionează la prima vedere. Eleganţa este dată în mare parte şi de aspectul strălucitor. Paietele aplicate au fost mereu o bună idee de a fi o prezenţă demnă de admirat. Mitul rochiilor elegante le determină pe multe dintre cele care încă nu și-au definit nota de stil către alegeri clasice sau simple. Negrul este mereu salvator și rămâne în topul preferințelor. Dar asta nu înseamnă că o altă nuanță nu va putea fi o alegere potrivită pentru o rochie elegantă.

Pentru a face o alegere corespunzătoare, primează anumite detalii. În primul rând, tenul, tonul pe care îl are purtătoarea poate spune multe despre ce alegere urmează să fie făcută. O piele foarte deschisă nu ar trebui contrastată cu roșu sau negru. Albastrul este de asemenea o alegere potrivită, auriul, argintiul de ce nu?!

Nici roșul nu se poate exclude. Dacă ne raportăm tocmai la această perioadă festivă, această culoare este printre primele alegeri, o nuanță adesea corelată cu sărbătorile de iarnă.

Tiparele pot fi atât de diferite. O rochie elegantă se definește în feluri tot mai variate, însă cert este că și purtătoare are o contribuție din acest punct de vedere. Așadar, o astfel de alegere trebuie să includă atenție la material, detalii și cum se potrivește pe siluetă.

Eleganţa feminină înseamnă a purta o rochie care flatează, o rochie potrivită din toate punctele de vedere. Poate fi o rochie scurtă, poate fi vorba de subtilitate, o expunere rafinată a liniilor feminine, însemnând o rochie de lungime medie sau chiar lungă. Indiferent de alegere, pretenţiile de stil si model pot fi asigurate de un magazin de calitate, precum Dyfashion.ro.

V-ar putea interesa si