Curiozitati despre un job in domeniul videochat-ului

Pentru cei mai conservatori dintre noi, ideea de videochat nu pare una tocmai usor de agreat. Dar ghici ce, in ultimii ani astfel de joburi au devenit un interes pentru tot mai multe tinere. Pana sa te gandesti daca tu ai accepta asta, gandeste-te ca persoane din jurul tau, o vara, o vecina, o colega, oricine, poate fi model de videochat; ai privi-o altfel? Ai judeca-o? Asadar, cand este vorba de o persoana cunoscuta la care te raportezi pare ca acest tip de job nu mai este atat de blamat.

Cu siguranta toata lumea isi pune aceeasi intrebare: cum se face ca studiourile de profil au oferte de angajari videochat ravnite? Sau cum se face ca dintr-un astfel de job se castiga atat de mult? Cateva curiozitati de acest gen se explica destul de simplu, iar pentru ca Be You Studio – un studio cunoscut din capitala – prezinta clar si cu transparenta care sunt conditiile de angajare si avantajele modelelor, iata despre ce este vorba:

  • Castigurile pot fi chiar foarte mari, spectaculoase, pe masura ce modelul este dedicat, perseverent si isi doreste sa atinga anumite praguri. Se poate spune ca sumele de bani sunt mai mult decat consistente. In plus, nu lipsesc nici bonusurile motivante.
  • Este vorba de o echipa de fete, in mod exclusiv. Pentru cele care se gandesc ca modelele trebuie sa interactioneze cu traineri si in fata carora trebuie sa fie destul de sumar imbracate sau alte idei de acest gen trebuie spus ca echipa este numai despre reprezentante feminine.
  • Poate fi un job la care renunti cand doresti. La ora actuala exista reglementari legale depre un astfel de job, iar cand vine vorba de Be You, asa cum se arata si in cadrul paginii oficiale beyou-studio.ro, se ofera contract si un cadru legal de munca, cu toate drepturile respectate.
  • Castigurile mari se explica prin faptul ca activitatea in sine se desfasoara pe platforme din afara tarii, motiv pentru care modelul este protejat de eventuala sa cerere de a nu isi face cunoscuta activitatea in tara. Publicul, adica membrii sunt tot din afara tarii, iar raportat la veniturile acestora, desigur ca si castigurile modelelor sunt mai mari decat daca aceasta activitate ar tine cont de veniturile din tara.
  • Cat despre modul in care se desfasoara aceasta activitate, fetele au parte de camera individuale, lucreaza in intimitate, se pot desfasura liber si desigur au si sansa de a se dezvolta si de a-si dezvolta abilitati diverse. Spre exemplu, nevoia de a invata limba engleza, de a stapani despre arta conversatiei sunt aspecte pe care modelele le invata pe parcurs, si cu ajutorul trainerilor de asemenea, pusi la dispozitie de catre studio.

Exista, poate numeroase motive prin care se explica atractia tinerelor fata de acest tip de job. Poate si pentru ca nu sunt limite exagerate de varsta, 18  minim oricum, poate si pentru ca nu conteaza experienta, deci chiar si cand sunt la primul lor job fetele au sansa de a castiga enorm de mult. Beyou-studio.ro explica si mai detaliat ce presupune un job in cadrul unui studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *