Care sunt bonusurile puse la bataie de agentiile de pariuri online?

de admin

Cele mai multe case de pariuri online incearca sa atraga un numar cat mai mare de clienti prin oferte de bun venit. Aceste oferte, cel mai adesea, constau in bani dati sub forma de bonus sau sub forma de parius fara risc. Rolul lor este cel de a incuraja pariorul incepator, de a-i da imboldul necesar pentru a plasa primul pariu si, de ce nu, de a-l introduce in febra jocului si a castigurilor.

Iata care sunt tipurile de bonus pariuri cele mai cunoscute, oferite de catre agentiile online de pariuri.

Bonusul fara depunere

Este de departe tipul de bonus la care tanjeste fiecare parior, fiind simplu de inteles de ce. Asa cum sugereaza si denumirea, este un cadou pe care il primesti, fara sa faci ceva anume in schimb. Este suficient sa te inregistrezi, trimitand o copie dupa buletin, iar banii sunt depusi in contul tau. Suna tentant, nu-i asa?

Bonusul la inregistrare

Sunt printre cele mai atractive stimulente de care beneficiaza noii jucatori. Acestea sunt oferite, desigur, de catre casele de pariuri. Ce conditii trebuie sa intrunesti in acest caz? Ei bine, exista doua cerinte si anume: deschiderea unui cont si depunerea unei sume in contul tau de jucator, prin una dintre modalitatile de depunere posibile.

Bonusul inseamna un anumit procent din suma depusa de catre tine. Exista case de pariuri care ofera bonusuri de 100% la prima depunere, de 50% sau alte procente.

Bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil sau de pe tableta

Aplicatiile mobile aferente au devenit tot mai accesate in ultima perioada. Pentru ca au inteles nevoia oamenilor de a fi mereu informati si conectati, agentiile de pariuri se axeaza in mod deosebit pe imbunatatirea platformelor mobile. De regula, tipul de bonus primit pentru primul pariu plasat de pe mobil este sub forma pariului fara risc. Pariorul se bucura de acest bonus numai atunci cand pariul este nefavorabil.

Pariu fara risc la inregistrare

Este o metoda tot mai des folosita de catre agentiile de pariuri, pentru a atrage un numar cat mai mare de jucatori. Pentru a beneficia de pariul fara risc, jucatorul trebuie sa plaseze un pariu, dupa ce a facut o depunere in cont.  Acestea intra in posesia bonusului numai daca pariul este necastigator.

Bonusuri CashBack

Sunt modalitatea prin care agentiile de pariuri reusesc sa mentina viu interesul pariorilor, chiar si atunci cand oferta evenimentelor sportive este mai putin generoasa. Se poate sa ai parte de un astfel de bonus in zilele de luni, cand de regula nu prea au loc evenimente sportive. Exista insa si alte situatii in care se acorda bonusul.

Bonusul de reincarcare

Acest tip de bonus nu este altceva decat o strategie de pastrare a clientilor. Astfel, pe langa bonusurile de intregistrare si depunere, oferite in scopul de a atrage cat mai multi jucatori, casele de pariuri online pun la bataie bonusuri de retentie, date pe parcurs.

Acestea sunt cele mai populare bonusuri acordate de catre agentiile de pariuri, la momentul actual. Desigur, exista anumite conditii de intrunit pentru a putea retrage acei bani. Pentru mai multe informatii, arunca o privire in cadrul platformei cota2.ro.

 

 

V-ar putea interesa si