Cum sa obtii profit la pariuri?

de admin

Daca esti pasionat de pariuri si intentia ta este de a deveni cat mai bun la ceea ce presupune plasarea de bilete norocoase, atunci trebuie sa citesti mai deprate. Profiturile la pariuri nu pot fi obtinute oricum, ci fiind un cunoscator al strategiilor ce le presupune domeniul de activitate, dar si dobandind experienta.

Un inceput bun in acest sens il poti pune prin a renunta la acele agentii stradale la care doar iti pierzi timpul. Ai in vedere faptul ca in mediul online si pe platforme specializate precum Cota2 dispui de cote mult mai avantajoase. De altfel, agentiile fizice folosesc siretlicuri prin care sa iti distraga atentia, diversele bonusuri oferite in functie de numarul de evenimente fiind un exemplu in acest sens.

Sfaturi pentru a obtine profituri avantajoase la pariuri

Incepe prin a plasa un bilet in functie de cat iti permite tie bugetul. De preferat este sa alegi un bilet care iti ofera sanse mai mare de castig, insa rezumandu-te la o cota accesibila. Te poti axa si pe pontul zilei pariuri, insa in limita in care sursa ta este de incredere si recomandarile par promitatoare.

Referitor la biletul zilei, poti avea in vedere faptul ca cei mai multi dintre pariori au in vedere o cota totala de 2, un bilet alcatuit din 2 sau 3 evenimente si de obicei au parte de profit pe termen lung.

Un alt aspect de care poti tine cont mai departe e sa pariezi ponturile pe care tu le-ai analizat, nu doar prin recomandari de pe diverse site-uri. In fapt s-ar putea sa existe si o contradictie intre cele stabilite de tine si propunerile din exterior. E mai bine sa vizezi o astfel de analiza cu o zi inainte de depunerea biletului pentru ca ai sanse mai mari sa observi scaderea cotelor ce nu vor atrage dupa ele decat o scaderea a castigului tau.

De preferat este sa te axezi pe acele sporturi la care stii ca te pricepi si pe care le intelegi mai bine. Chiar sa le urmaresti este bine, si in cazul in care in acelasi timp se deruleaza un alt eveniment sportiv important.

Atunci cand ai la dispozitie o suma mai mare, este bine sa iti faci o strategie de pariere. Ai in vedere mai multe bilete pentru care sa stabilesti o suma fixa, un anumit procent din total. Atunci cand ai realizat un castig, asigura-te ca pui profitul deoparte. Poti miza pe cota 2 in acest sens, intrucat sansele de a-ti dubla investitia sunt chiar considerabile.

Cand deja ai o anumita suma pusa deoparte, poti viza strategia in continuare, pentru a obtine un profit avantajos pe termen lung. Desigur, sunt si sanse sa pierzi, nu stii niciodata. Daca asta se intampla la primul bilet, incearca sa nu te descurajezi. Poti sa iti recuperezi banii bifand o strategie mai buna la urmatorul pe care il depui. Nu uita sa urmaresti si o platforma specializata in acest domeniu, asa cum este si Cota2.ro care iti pune la dispozitie posibilitati de pariere multiple, unde ai sanse mari de castiguri.

V-ar putea interesa si