Ce nu-ti spune nimeni despre bonusul fara depunere

de admin

Este poate firesc ca atunci cand auzim despre orice tip de bonus sa fim incantati de ideea in sine de a primi ceva gratuit. Pentru iubitorii de pariuri asta se traduce printr-o noua sansa de joc, fara sa depinda de buget. Este chiar frustrant sa nu dispui de banii necesari pentru un joc de care efectiv nu te poti dezice.

Bonusul fara depunere, un tip de bonus destul de popular, pare sa atraga in continuare numerosi interesati. Sunt oarecum conditionate de termeni si conditii bine gandite. Daca prima data cand auzi de bonus casino fara depunere te gandesti ca vei putea juca oricand si oriunde, atunci este clar ca trebuie sa lamurim cateva aspecte.

Bonus primit o singura data

Un astfel de bonus il primesti o singura data. Nu poti fenta sistemul sa iti faci cont de mai multe ori sau pe numele diverselor persoane pe care le cunosti. Iata si de ce: iti creezi cont, pe care ulterior il validezi si acesta presupune toate datele tale. Filtrele lor sunt foarte bine puse la punct si detecteaza cand numele persoanelor sunt la fel, cand te folosesti de aceeasi adresa spre exemplu.

De asemenea, contul creat poate ramane ca fiind activ. Daca revii pe platforma lor dupa un timp vei fi recunoscut drept abonat mai vechi. Asadar nu poti crea cont dupa cont doar pentru a primi acel bonus fara depunere. Ai dreptul la unul singur si poti cere bonusul o singura data.

Bonus conditionat de joc sau de timp

Unele tipuri de bonus de acest gen iti sunt oferite de bun venit in platforma sau este o promotie pentru cei deja inregistrati. De obicei esti instiintat, cel mai probabil prin email sau direct in contul de jucator, ca ai la dispozitie un anumit numar de zile pentru a te folosi de bonus sau ca acesta iti este oferit pentru un anumit joc, nu pentru orice ti-ai dori tu sa joci.

Asadar bonsul fara depunere nu te conditioneaza sa scoti bani din buzunar si totusi are anumite limite. O astfel de strategie ajuta cazinourile sa se promoveze, sa testeze ce grad de popularitate are un anumit joc asadar este o ecuatie din care ambele parti castiga.

Trebuie sa il ceri

Atentie, dupa ce iti validezi contul trebuie sa fii tu cel care da claim la bonus. Nu te astepta sa ti se vireze bonusul direct. Din nou, ai la dispozitie un anumit numar de zile sa faci asta, pentru ca mai apoi acesta devine imposibil de a fi cerut. Daca nu faci asta din prima, ai deja sanse sa uiti de el.

Bonusul poate fi de tip sloturi, bani de ce nu. De aceea, trebuie sa citesti cu atentie termenii si conditiile impuse de fiecare brand de cazino in parte.

Nu poti retrage atat de usor

In unele cazuri ti se vireaza bonusul sub forma de bani. Acestia nu pot fi retrasi efectiv. Trebuie sa joci, uneori esti conditionat de numarul de jocuri, dupa care daca ai sansa de castig sau daca ai ce sa retragi, poti cere suma respectiva.

V-ar putea interesa si