Beneficiile apei alcaline asupra organismului uman

Temelia sanatatii o reprezinta apa curata, pura. Fiecare trebuie sa aiba in vedere un aport suficient de apa zi de zi, pentru a asigura o buna functionare a organismului. Prea putini sunt constienti de beneficiile apei alcaline asupra corpului, mai ales de proprietatile antioxidante ale acesteia. Vorbim despre modul in care actioneaza aceasta asupra radicalilor liberi pe care ii neutralizeaza, astfel reducand considerabil din riscul de aparitie a cancerului.

Cum actioneaza apa alcalina in acest sens? Ei bine, aceasta asigura mai mult oxigen celulelor canceroase, astfel incetinind si ulterior stopand dezvoltarea lor. Este doar un exemplu privind beneficiile pe care consumul ei le are asupra sanatatii. Acest tip de apa prezinta un nivel inalt al PH-ului, astfel avand capacitatea de a neutraliza acidul prezent in fluxul sanguin.

De asemenea, apa alcalina este un ajutor privind stimularea metabolismului. Cu siguranta ca organismul iti va fi recunoscator pentru ajutorul oferit privind absorbtia nutrientilor. Vorbim despre apa care ar putea sa ne ajute sa prevenim cancerul, dar si alte afectiuni precum artrita ori alte afectiuni degenerative.

Descopera beneficiile apei alcaline

Inainte de toate, de mentionat este ca apa alcalina este preferata in detrimentul celei acide, respectiv neutre, datorita compozitiei sale bogate in minerale alcaline si oxigen in cantitati mai mari. Regasesti mai departe mentionate cateva dintre beneficiile acestei ape, pe care o poti comanda de altfel la un cost rezonabil de pe bacanianaturista.ro.

  • Capacitate de detoxifiere – atunci cand bei apa alcalina, contribui la neutralizarea aciditatii din organism, totodata indepartand si din reziduurile acide ce se regasesc in tesuturi si in celule. In urma consumului de alimente diverse, corpul tau retine toxine diverse, fapt valabil si in cazul medicamentelor. Cu acest tip de apa previi procesul grabit de imbatranire, ajutand la eliminarea acestora.
  • Asigura hidratarea – atunci cand interesul este de a redobandi o stare potrivita de sanatate, apa alcalina este aliatul tau. aceasta se absoarbe mai eficient la nivelul celulelor, deci asigura o hidratare mai eficienta a corpului.
  • Ajuta oxigenizarea – proprietatile apei sunt de asemenea antioxidante. Astfel, aceasta va neutraliza si bloca in mod eficienta actiunea negativa pe care o au radicalii liberi asupra organismului uman. In fapt cu ajutorul ei, radicalii liberi devin oxigen, necesar pentru productia de energie. E cunoscut faptul ca intr-un mediu alcalin, oxigenat, celulelor canceroase le e imposibil sa supravietuiasca.
  • Intareste sistemul imunitar – apa alcalina este apreciata pentru eficienta pe care o prezinta vizavi de lupta cu bolile, pe care o duce sistemul imunitar. Stimuleaza capacitatea organismului in acest sens.

Acum ca esti constient de motivele pentru care si tu ar trebui sa consumi apa alcalina si sa iti faci din asta un obicei, ramane sa gasesti o sursa potrivita pentru a o achizitiona. Conteaza asta pentru ca preturile de achizitie sunt putin mai mari decat in cazul celei neutre, ceea ce este de inteles. Un magazin de incredere este BacaniaNaturista.ro despre care am mai mentionat. Intra pe site si descopera produsele pe care le-a pregatit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *