BravoSport.ro – magazinul online care ofera o experienta personalizata a comenzilor

de admin

Cumparaturile online nu mai reprezinta in momentul de fata ceva neobisnuit pentru nimeni, ci dimpotriva – tot mai multi sunt cei care opteaza pentru aceasta alternativa. Magazinele online se intrec in oferte si promotii, cautand sa faciliteze pe cat posibil experienta achizitiei pentru clienti.

Numeroase avantaje sunt asociate cu a comanda online, iar de o experienta cu totul altfel pot spune ca am avut parte atunci cand am facut o achizitie de pe BravoSport.ro. Pentru cei care nu stiu, este vorba despre un magazin online care comercializeaza tot felul de articole sport, echipamente pentru practicarea diverselor sporturi, dar si piese vestimentare ce pot fi o completare la o tinuta casual, spre exemplu.

Gama de produse include doar articole 100% originale, de la tricouri sport si pana la echipamente complete. Voi trece totusi la experienta personalizata, pentru ca asta a fost ce m-a impresionat.

Pentru a merge la partie ai nevoie de echipament si al meu cam lipsea. Asa am inceput cautarile si am dat peste BravoSport.ro. M-am oprit pe site pentru ca am gasit rapid si usor ce aveam nevoie. Am adaugat rand pe rand produse in cosul de cumparaturi, am mai verificat inca o data lista si am trecut la urmatorii pasi pentru finalizarea comenzii. Experienta utilizarii cosului de cumparaturi a fost foarte ok – e simplu, usor si rapid sa verifici, sa adaugi produse sau sa elimini din lista ceea ce nu iti doresti.

Desi am mai comandat produse online, am fost impresionat de cei de la BravoSport pentru promptitudinea cu care m-au contactat. Chiar dupa cateva minute am primit apelul pentru verificarea detaliilor comenzii si pentru eventuale modificari pe care le-as fi vrut. Agentul care m-a contactat a fost amabil, profi si si-a facut foarte bine treaba.

Mi s-a spus ca voi primi coletul in maximum 48 de ore de la incheierea apelului si am ramas profund surprins sa aflu ca asa a si fost. Intr-un sistem foarte ok, am primit un SMS cu o zi inainte, care ma anunta ca in ziua urmatoare va ajunge coletul.

A venit si curierul, plata am facut-o ramburs desi aveam posibilitatea sa platesc si cu cardul, iar ceea ce m-a multumit a fost ca am putut primi produsele la birou, fara vreo problema. BravoSport.ro ofera livrare oriunde in Romania, poti fi in concediu la mare sau la munte si produsele comandate tot ajung la tine.

Nu mai vorbesc despre calitatea produselor, am mentionat mai devreme ca cei de la BravoSport.ro au doar produse originale. Am fost foarte multumit de produse si experienta pe partie a fost pe masura asteptarilor. Recomand cu toata increderea acest magazin online!

V-ar putea interesa si