Ed Sheeran vine pentru prima dată în România. Cât costă biletele pentru concert

de admin

Artistul britanic Ed Sheeran vine pentru prima dată în România, urmând să susțină, pe 3 iulie 2019, un concert la București, pe Arena Națională, anunță oraganizatorii evenimentului, Barracuda Music. 

Biletele la concertul Ed Sheeran din România se pun în vânzare joi, 27 septembrie, la 12.00, exclusiv prin rețeaua Eventim.  Organizatorii anunță că, pentru a preveni comerțul ilicit cu bilete, toate tichetele puse în vânzare vor fi personalizate cu numele persoanelor pentru care sunt achiziționate. De asemenea, pentru identificare, participanților la concert li se cere ca, împreună cu biletul, la intrare să prezinte și un act de identitate valid.

Totodată, potrivit regulilor menționate pe site-ul organizitarilor, vânzarea biletelor este limitată la un număr de maximum patru tichete de persoană.

Cât costă biletele la concertul Ed Sheeran de la București

Pentru concertul Ed Sheeran din România, Eventim anunță că va pune în vânzare bilete, începând cu 27 septembrie, la următoarele prețuri:

ACCES GENERAL IN PICIOARE: 199 RON

ACCES PE SCAUNE: 399 RON

299 RON plus 15 RON taxa de livrare ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim.

Ed Sheeran – artisul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) – se află, în prezent, în plin turneu de promovare a celui mai nou album al său, ”Divide”.  În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în faţa a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susţinând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.

V-ar putea interesa si